Diverse presseomtale

Sagt om PREP…

——————————————————————————–

Kilde: Dagbladet

Dagbladet – 25.02.05:

Journalist ga kona samlivskurs i julegave:

«Det passet oss veldig bra at det som angår oss og vårt parforhold, forble på tomannshånd. Og til vår overraskelse hadde vi det faktisk moro der vi satt på skolebenken. Hurtige temaskifter med satt-på-spissen-videosnutter av hvor latterlig dumt det er mulig å oppføre seg i et parforhold, satte salen i et humoristisk lynne.»

——————————————————————————–

Indre Smaalenene – 20.01.05:

– Be om tenkepause. Stor interesse fro samlivskurs i Indre Østfold.

Blir ting vanskelig og hett i samlivet? Be om tenkepause og tenk gjennom tingene til neste dag.

——————————————————————————–

Kilde: Nationen

Nationen – 13.11.04:

På kurs for å finne gnisten.

«De er dobbeltarbeidende, har to små barn og stor gård. Idag overlater Astrid og Per Kristian Simensrud fjøsstell til andre og drar på samlivskurs. For sikkerhets skyld.!

«- Vi vet problemene finnes, har allerede sett mange på vår egen alder møte veggen. Vi vil ikke komme dit!»

——————————————————————————–

Næringslivets Ukeavis:

«Å lære å lytte og prøve å forstå den andre er det som festet seg hos meg.»

«Jeg tenker mer på hva kjæresten min faktisk mener i stedet for å forberede meg på mine egne argumenter.»

——————————————————————————–

Kilde: Hjemmet

Hjemmet:

Et kurs ble rene vitamin-innsprøytningen. De er et av hundrevis av pars om har vært på «bevar-et-godt-forhold-kurs». De var riktignok ikke et par i krise, men de ville gjerne lære noen metoder slik at de unngår krisesituasjoner. Og det har de fått.

——————————————————————————–

Allers:

«Vi ble som nyforelsket.» «Jeg synes kurset var bra fordi vi ble bevisstgjort i forhold til ektefellen.» «Du blir mer bevisst i forhold til hvordan du skal unngå konflikter, men også hvordan du skal takle krangler. Mange samlivsbrudd kunne vært unngått hvis flokene ble løst på et tidlig tidspunkt.» «Hvis det brygger opp til en krangel har vi verktøy til å løse problemet.»

——————————————————————————–

Aftenposten:

«Vi hadde ikke ekteskapsproblemer, men ønsket å lære litt om hvordan vi kan bli flinkere til å takle hverdagslivet sammen.» «Jeg tror mange ekteskap kunne vært reddet dersom flere par hadde gått på slike kurs.»

——————————————————————————–

Hjemmet:

«Mye av det vi lærte på kurset har vært et nyttig redskap for oss i arbeidet med å finne tilbake til gløden i forholdet vårt.» «Vi hadde ikke kommet så langt som vi er i dag uten samlivskurset.»

——————————————————————————–

Norsk Ukeblad:

«Nå er vi blitt mer bevisste på hvordan vi bruker tiden og har faktisk begynt å endre mønsteret.» «Det beste med kurset var at jeg ble bevisst de faresignalene som varsler om ødeleggelse i parforholdet.» «Vi trengte ingen revolusjon i ekteskapet, men noen små justering er har bidratt til større nærhet og forståelse for hverandre.»

© Mentor DA, Niels Juels gate 10, 4008 Stavanger. Telefon: 970 76 970 og e-post post@mentors.no